• PLASTIC INJECTION MOLDING
  • LED DRIVING Light
  • CONTROL CABLE
  • 1
  • 2

About Company

Scojet perusahaan desain produk, mesin lan Manufaktur internasional nggawa solusi Manufaktur domestik lan global kanggo sedaya wiraswasta liwat manufaktur OEM gedhe.

Kita wis ngancani perusahaan karo nggawa barang sing kanggo pasar kanggo liwat 16 taun. roto Scojet liwat 60 proyèk taun saka konsep kanggo produksi ing lapangan kayata aerospace, automotive, pekarangan lan Taman, produk konsumen lan industri medical.

ndeleng More

Products New

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck