• PLASTIC INJECTION MOLDING
  • LED DRIVING Light
  • CONTROL CABLE
  • 1
  • 2

ngeunaan Company

Scojet nyaéta parusahaan desain produk, machining precision jeung manufaktur internasional bringing solusi manufaktur domestik jeung global pikeun pangusaha ngaliwatan pabrik OEM badag.

Simkuring geus ngabantu pausahaan kalawan bringing produk maranéhna pikeun pasar pikeun leuwih 16 taun. averages Scojet leuwih 60 proyék sataun ti konsép pikeun produksi dina widang kayaning aerospace, otomotif, padang rumput hejo jeung kebon, produk konsumen na industri médis.

nempo More

Produk anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk