Babagan awake dhewe

skjt1

Scojet perusahaan desain produk, mesin lan Manufaktur internasional nggawa solusi Manufaktur domestik lan global kanggo sedaya wiraswasta liwat manufaktur OEM gedhe. 

Scojet, Inc. Kabuka lawang ing 2001 minangka bisnis desain produk, ing 2004 kita miwiti operasi Sourcing internasional kita, 2008 kita dituku mesin CNC kita kawitan lan miwiti operasi mesin US kita, 2011 kita padha miwiti operasi penerbangan mesin kita ing AS lan ditampa AS9100 / sertifikasi ISO9001 kita, 2015 kita kabuka Ningbo Scojet Import Export Company in Ninghai China ngewangi supplier karo kualitas, support engineering lan nggawe sumber chain kita luwih cepet lan luwih efisien. 

Kita wis ngancani perusahaan karo nggawa barang sing kanggo pasar kanggo liwat 16 taun. roto Scojet liwat 60 proyèk taun saka konsep kanggo produksi ing lapangan kayata aerospace, automotive, pekarangan lan Taman, produk konsumen lan industri medical. 

Scojet punika Highly technical, bisnis wutah agresif karo sajarah desain lan Manufaktur sukses proyèk ing sabuk kita. 

Our US machining operations are AS9100 and ISO9001 certified and trading company is SGS certified. Our main operations are turning and milling components for jet engines including disks, spools, shafts and casings. 

skjt2

perusahaan dagang China adhedhasar kita lan partners kita nggawa manufaktur global kanggo perusahaan looking kanggo saingan ing pasar internasional kita ana ing saiki. Akeh kita partners ana uga ISO9001 certified lan kabeh mau wis liwati proses kualifikasi kita. 

Keahlian

CNC Nguripake lan Milling wesi endah kayata Rene, Inconel, Waspaloy & Titanium, Swiss Machining, Desain Produk, Plastik / Rubber Molding, Metal Casting: Sand, Die lan Investment, Control Kabel Teknik, cahya Sistem kalebu Halogen lan LED, Stamping Pengolahan logam. 

We sumber macem-macem produk kanthi kualitas dhuwur lan rega sarujuk. Kita lagi pleased kanggo njaluk priksaan lan kita bakal reply sanalika bisa. We kelet kanggo prinsip "Quality pisanan, layanan pisanan, terus dandan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" Kanggo Manajemen lan "Zero kekurangan, nul keluhan" Minangka adil kualitas.


WhatsApp Online Chat !