• PLASTIC INJECTION MOLDING
  • LED DRIVING Light
  • CONTROL CABLE
  • 1
  • 2

за компанијата

Scojet е дизајн на производи, прецизност обработка и меѓународни производство на компанијата со што домашната и глобалната производство на решенија за претприемачите преку големи OEM производителите.

Ние сме биле помагање на компании со усогласување на нивните производи на пазарот за повеќе од 16 години. Scojet просек над 60 проекти годишно од концептот на производство во областите како што воздушната, автомобилската индустрија, тревник и градина, производи за широка потрошувачка и медицински индустрии.

Гледај Повеќе

нови производи

WhatsApp Online Chat !