• PLASTIC INJECTION MOLDING
  • LED DRIVING Light
  • CONTROL CABLE
  • 1
  • 2

Rreth kompanisë

Scojet është një dizajn produkt, machining saktësi dhe prodhim ndërkombëtare kompani duke sjellë zgjidhje të prodhimit vendas dhe global për sipërmarrësit me prodhuesit të mëdha OEM.

Ne kemi qenë të ndihmuar kompanitë me sjelljen e produkteve të tyre në treg për më shumë se 16 vjet. mesataret Scojet mbi 60 projekte në vit nga koncepti të prodhimit në fusha të tilla si hapësirës ajrore, automotive, lëndinë dhe kopsht, produkteve të konsumit dhe industritë mjekësore.

Shiko më shumë

Produkte te reja

WhatsApp Online Chat !