Tentang Kami

skjt1

Scojet nyaéta parusahaan desain produk, machining precision jeung manufaktur internasional bringing solusi manufaktur domestik jeung global pikeun pangusaha ngaliwatan pabrik OEM badag. 

Scojet, Inc. Dibuka panto taun 2001 salaku bisnis desain produk, taun 2004 urang ngamimitian operasi sourcing internasional kami 2008 kami dibeuli mesin CNC mimiti kami jeung dimimitian Operasi machining AS kami 2011 kami ngamimitian operasi aerospace machining kami di AS jeung nampi AS9100 / certifications ISO9001 urang, 2015 urang dibuka Ningbo Scojet Impor Ékspor Company di Ninghai Cina pikeun mantuan suppliers kalayan perbaikan kualitas, rojongan rékayasa sarta nyieun ranté suplai urang gancang sarta leuwih efisien. 

Simkuring geus ngabantu pausahaan kalawan bringing produk maranéhna pikeun pasar pikeun leuwih 16 taun. averages Scojet leuwih 60 proyék sataun ti konsép pikeun produksi dina widang kayaning aerospace, otomotif, padang rumput hejo jeung kebon, produk konsumen na industri médis. 

Scojet mangrupakeun kacida teknis, bisnis pertumbuhan agrésif ku sajarah ngeunaan rarancang jeung manufaktur suksés proyék handapeun belts urang. 

Our US machining operations are AS9100 and ISO9001 certified and trading company is SGS certified. Our main operations are turning and milling components for jet engines including disks, spools, shafts and casings. 

skjt2

parusahaan dagang Cina dumasar urang jeung mitra ngawenangkeun kami mawa manufaktur global ka pausahaan pilari bersaing di pasar internasional kami aya dina ayeuna. Loba mitra kami oge ISO9001 Certified jeung sakabéh éta geus kaliwat prosés kualifikasi urang. 

specialties

CNC Ngaktipkeun na panggilingan of alloy aheng sapertos Rene, Inconel, Waspaloy & titanium, Swiss Machining, Desain Produk, Plastik / karét molding, Metal Casting: Keusik, maot sarta Investment, Control kabel Mechanical, Lampu Systems kaasup halogén jeung LED, Stamping na metal fabrikasi. 

Urang nyadiakeun rupa béda produk kalawan kualitasna alus sarta harga nguntungkeun. Simkuring pleased meunang Panalungtikan anjeun sarta kami bakal ngawalon Anjeun pas mungkin. Urang lengket prinsip "Quality heula, layanan heula, pamutahiran kontinyu sarta inovasi minuhan konsumén" Keur manajemén jeung "Zero cacad, enol keluhan" Salaku obyektif kualitas.


WhatsApp Online Chat !